Рогалики с повидлом ✧ Дрожжевые
е:
Попробуйте приготовить замечательные рогалики с повидлом. Тесто мягкое и пушистое. Очень удачный рецепт!
Подписывайтесь на мой канал! 🙂
Instagram:
Группа ВК:
Жду Ваши фото в группе ВКонтакте 😊
Мука пш. в/с — 250 гр.
Дрожжи сухие — 3 гр.
1 яйцо
Сахар — 40 гр.
Сливочное масло — 20 гр.
Масло растительное — 15 мл
Вода теплая — 125 гр.
Ванильный сахар — 1 пакетик
щепотка соли
Для начинки:
Яблочное повидло — 250 г
После того как слепили — расстойка 30 минут. За 5 минут до выпечки смазываем яйцом. Печем до готовности в заранее разогретой до 170 — 180 градусов Цельсия духовке, примерно 15 минут.
Try to make wonderful bagels with jam. The dough is soft and fluffy. Very good recipe!
Flour psh. in / with — 250 gr.
Dry yeast — 3 gr.
1 egg
Sugar — 40 gr.
Butter — 20 gr.
Vegetable oil — 15 ml
The water is warm — 125 g.
Vanilla sugar — 1 packet
a pinch of salt
For filling:
Apple jam — 250 g
Sift the flour. In the warm water pour dry yeast. Leave for 5 minutes. Next, add 1 tsp of sugar from the general norm, and 5 tsp of flour. Mix and leave for another 15 minutes. Pour the diluted yeast into the bowl, + a pinch of salt, + sugar. Interfere. + half of the loose egg (the second half is left to grease the bagels before baking). Then + vanilla sugar + odorless vegetable oil + soft butter of room temperature. + flour. Knead homogeneous dough. We leave it to rise for 1.5 hours. We take out, crush it and divide it into 8 equal pieces. Leave them under the film for 10 minutes to let the dough rest. Sculpt buns. After blinding — proofing 30 minutes. 5 minutes before baking grease the egg. Bake until cooked in the oven preheated to 170 — 180 degrees Celsius, about 15 minutes. Bon appetit, subscribe to my channel! Источник видео youtube.com/watch?v=Eg7L3DaF_Js