YUMSHOQ BULOCHKA tayyorlashda qilinadigan HATOLAR. Мягкие и пышные булочки.
е:
Bulochka tayyorlashda yo’l qo’yiladigan hatolar.
1. Droja(achitqini) tanlash va to’g’ri saqlashni bilmaslik.
2. Bulochkaga quyiladigan sut yoki suvni harorati 36-40°C dan baland ham emas past ham emas bo’lishiga e’tibor bermaslik.
3. Unni ko’p qo’shvorishlik.
4. Yetarli vaqtda hamirga dam bermaslik.
5. Duxovkani baland qilib yuborishlik.
KERAKLI MAHSULOTLAR
1stakan sut(250ml)
1 sakan. suv
2ta tuxum oqi
1stakan o’simlik yog’i
2osh.q. shakar
2osh.q. un+6-7stakan un
1ch.q droja
ustiga tuxum sarig’i va mak
🇷🇺🇷🇺🇷🇺
Ингредиенты
1ст. тёплое молоко (250мл)
1ст. тёплое вода
1ст. растительное масло
2 белки
2ст.л. сахар
2ст.л. мука +6или7 стакан муки
1ч.л. дрожжи
смазки 2 желтки+ мак
🇬🇧🇬🇧🇬🇧
1glass warm milk(glass-250ml)
1 glass warm water
1 glass vegetable oil
2 egg whites
2 tb.sp. sugar
2tb.sp. + 6 or 7 glass flour
1teaspoon yeast
to egg and poppy Источник видео youtube.com/watch?v=MVwKAmIcWZw